TEPISONI – prednosti tepisona kao podne obloge

tepisoni

Današnji tepisoni su proizvedeni modernom tehnologijom izrade i suvremenim materijalima tako da pružaju povećanu kvalitetu koja se sve više traži u današnjim interijerima. Više nego ikada pruža se širok izbor tepisona, ne samo u smislu boje već i po strukturi, gustoći i dizajnu.

Verne_Satin_31

U usporedbi sa drugim podnim oblogama tepisoni daju puno praktičnih prednosti koji ih čine dobrim izborom za dom, hotel ili ured.

Neki od prednosti tepisona:

  • odličan zvučni izolator, smanjuju buku prilikom hodanja. Sposobnost upijanja zvuka, rezultira smanjenjem prijenosa udarne buke.
  • odličan toplinski izolator, zadržavaju 15% topline u sobi. To ne samo da rezultira ugodnom životnom sredinom, već će i pomoći smanjiti troškove grijanja.
  • tepisoni su protuklizni te za djecu pružaju sigurnost (ublažuju pad) i udobnost. Tako da su prikladni za obitelj sa malom djecom,
  • neki suvremeni tepisoni čak pružaju svojstva čišćenja neugodnih i štetnih čestica u zraku.
  • gornji sloj prilikom proizvodnje prolazi specijalni postupak koji pruža zaštitu na mrlja i daje anti-alergijska i anti-statična svojstva.

Tapisoni su idealno rješenje za Vaše interijere jer će sa svojom udobnošću, apsorpcijom zvuka i dobrim vizualnim izgledom stvoriti topao i ugodan ambijent i to su samo neke od mnogih prednosti koje će bez sumnje uvjeriti vas da se odlučite za tepison od zida do zida.

uredski_tapisoni

Ovisno o namjeni, da li se radi o domu, uredu ili hotelu važno je odabrati odgovarajući tepison za Vaš interijer.

Za sva pitanja o tapisonima slobodno se obratite s povjerenjem na emial: info@tepih-centar.hr ili tel. : 01/294 66 66

Vaš Tepih centar d.o.o.
 

Tepih centar, uvijek daje više…