Prednosti tapisona

Prednosti tapisona kao podne obloge

Današnji tapisoni su proizvedeni modernom tehnologijom izrade i suvremenim materijalima tako da pružaju povećanu kvalitetu koja se sve više traži u današnjim interijerima. Više nego ikada pruža se širok izbor tepisona, ne samo u smislu boje već i po strukturi, gustoći i dizajnu.

U usporedbi sa drugim podnim oblogama, tapisoni daju puno praktičnih prednosti koji ih čine dobrim izborom za dom, hotel ili ured.

Neki od prednosti tapisona:

- odličan zvučni izolator, smanjuju buku prilikom hodanja. Sposobnost upijanja zvuka, rezultira smanjenjem prijenosa udarne buke.
- odličan toplinski izolator, zadržavaju 15% topline u sobi. To ne samo da rezultira ugodnom životnom sredinom, već će i pomoći smanjiti troškove grijanja.
- tapisoni su protuklizni te za djecu pružaju sigurnost (ublažuju pad) i udobnost. Tako da su prikladni za obitelj sa malom djecom,
- neki suvremeni tapisoni čak pružaju svojstva čišćenja neugodnih i štetnih čestica u zraku.
- gornji sloj prilikom proizvodnje prolazi specijalni postupak koji pruža zaštitu na mrlja i daje anti-alergijska i anti-statična svojstva.

Tapisoni su idealno rješenje za Vaše interijere jer će sa svojom udobnošću, apsorpcijom zvuka i dobrim vizualnim izgledom stvoriti topao i ugodan ambijent i to su samo neke od mnogih prednosti koje će bez sumnje uvjeriti vas da se odlučite za tepison od zida do zida.

Ovisno o namjeni, da li se radi o domu, uredu ili hotelu važno je odabrati odgovarajući tapison za Vaš interijer.

Za sva pitanja o tapisonima slobodno se obratite s povjerenjem na emial: info@tepih-centar.hr ili tel. : 01/294 66 66

Vaš Tepih centar d.o.o.

 

Tepih centar, uvijek daje više…