PODtepih

Zaboravite pomicanje, valove, i deformacije vaših tepiha, tepih staza, tapisona i otirača. Podtepih štiti vaše nove podne obloge od nejednakog trošenja, oštećenja te trenutno zaustavlja daljnje deformacije ranije kupljenih tepiha. Zaštitite vaše nove i postojeće investicije.
Sprječava nezgode uslijed klizanja svih vrsta tepiha, tepih staza i ostalih tekstilnih podnih obloga. Njeguje vaš tepih, prilagodljiv je veličinom, pogodan za podno grijanje te iznimno jednostavan za održavanje i pranje na temperaturama do 40 °C .

Dimenzije podtepiha: u roli širine 120, 100, 80 cm i u gotovim dimenzijama

60*120 cm
80*150 cm
120*180 cm
160*230 cm
190*290 cm
240*290 cm
240*340 cm
290*390 cm

Zašto koristiti podtepih?

Ona je neophodna, apsolutno učinkovita kao i korisna zbog:

- funkcija FIKSIRANJA. Takva podloga fiksira tepih na točno željenom mjestu, sprečava daljnje micanje samog tepiha kao i svih objekata na njemu.
- ZAŠTITNA funkcija. Gumena podloga štiti laminat/parket na koji je postavljen tepih (ispuštanje prirodnih boja nekih vrsta tepiha, gruba podloga nekih vrsta tepiha/tapisona) te istovremeno štiti i tepih od naprezanja, nejednakih trošenja itd.
- NEOPHODNA zaštita za sve tepihe izrađene od prirodnih materijala. Tepih koji se nalazi na frekventnim mjestima u stanu/kući/uredu nejednako se opterećuje i troši te u većini slučajeva izaziva deformiranje tepiha i njegove osnove i time daje efekt ne ravnosti i nesavršenosti.
- kvalitetna gumena podloga vrši sve navedene funkcije te trajno zadržava svoju početnu formu, ne mrvi se i ne raspada ispod tepiha, lagano se prenosi i koristi kod različitih podnih obloga…

Vaš Tepih centar d.o.o.

Uvijek daje više…!

 

vrh stranice