O nama

Tepih centar je već više od 28 godina sinonim za kvalitetu, najveći izbor i izvrsnost u prodaji tepiha i svih vrsta toplih podnih obloga. Nudimo i zavjese te drugu opremu za dom.


Početak
Tepih-centar d.o.o. osnovan je 1994 g. Počeli smo s poslovanjem u svojoj prvoj trgovini u Zagrebu, na adresi Resselova bb, dok je danas sjedište tvrtke na adresi Avenija Dubrovnik 15.
Godine 1998. osnovana je podružnica u Splitu, 2002. godine otvorena je poslovnica u Varaždinu, sljedeće godine, 2003. u Rijeci, a 2004. godine otvorene su prodavaonice u Osijeku i Zadru, dok su u naredne četiri godine otvorene još dvije poslovnice u Zagrebu, jedna odmah do Zagrebačkog velesajma, a druga na Žitnjaku.

2019. godine Tepih centar proslavio je 25 godina na tržištu Hrvatske što je dokaz uspješnog poslovanja i povjerenja koje je stvoreno kod kupaca. Povjerenje i zadovoljstvo kupaca potvrđuju i priznanja pa je tako Tepih centar više puta dobio nagrade kao što su Best Buy i Quadal, koje govore o najboljem omjeru cijene i kvalitete te najvećoj kvaliteti proizvoda u kategoriji podnih obloga.

Osnovna djelatnost poduzeća jest maloprodaja i veleprodaja tepiha, tapisona, tepih staza, PVC obloga, laminata i ostalih podnih obloga i pribora te s tim povezano opremanje svih vrsta objekata podnim oblogama različitih namjena. Tepih centar d.o.o. vodeći je uvoznik i distributer tepiha, tapisona i ostalih podnih obloga s najvećim tržišnim udjelom u Republici Hrvatskoj. Iz tog razloga možemo vam jamčiti najvišu kvalitetu proizvoda te najpovoljnije cijene na tržištu!

Tepih centar d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Avenija Dubrovnik 15, Trgovački sud u Zagrebu MBS 080076636, MB 0849405, OIB 82118227192, temeljni kapital 4.000.000,00 kn uplaćen u cijelosti, Uprava – direktorica: Sanja Puškarić.

Vizija
Biti vodeći trgovac tepisima, tapisonima i ostalim podnim oblogama na području jugoistočne Europe, kao uvažavan i poželjan partner, poznat po izvrsnosti proizvoda i usluga, znanju te poštenim i brižno njegovanim odnosima i zaštiti interesa naših kupaca, radnika i vlasnika!

Misija
Na svim našim tržištima kupcima želimo osigurati jednako visok standard ponude i usluga povećavati poslovnu djelotvornost i postizati razinu uspješnosti najboljih europskih i svjetskih trgovačkih lanaca, te graditi povjerenje i održavati dugoročne odnose s klijentima-kupcima nudeći im kvalitetne proizvode prilagođene njihovim individualnim potrebama i željama.

Društveno odgovorno ponašanje
Svaka tvrtka koja djeluje na određenom području bi trebala poslovati na održiv način te imati pozitivan utjecaj na društvo i zajednicu. Tepih centar se trudi poslovati što održivije što uključuje pametno gospodarenje te implementaciju ekološke i energetske inicijative. Korištenje obnovljivih izvora energije je samo nastavak te strategije te je 2020. godine puštena u rad solarna elektrana na trgovini i upravnoj zgradi na Žitnjaku, za koju je dio sredstava sufinacirala EU pod nazivom „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru“, koji je objavila Europska unija kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.
Najveći fokus u pomoći zajednici ogleda se kroz donacije zdravstvenim ustanovama u RH.
Tepih centar svake godine donira brojne dječje bolnice i zdravstvene ustanove, a zadnjih godina i bolnice na potresom pogođenim područjima te su bolnici u Sisku predane donacije medicinskih uređaja koji se koriste pri opreacijama i liječenju pacijenata.

Tepih-centar d.o.o.
Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb, Hrvatska
01/6591-017
webshop@tepih-centar.hr
OIB 82118227192
MB 0849405