Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Umjetna trava

Vaš travnjak, zelena terasa ili balkon izgledat će savršeno i to bez košnje ili zalijevanja


Umjetnom travom ukrasit će te Vašu terasu, balkon ili zimski vrt i unijet ćete dašak prirode u Vaš prostor. Umjetna trava pogodna je za postavljanje u vrtu, na terasama, sportskim i ugostiteljskim objektima. Dekorativna umjetna trava sve se više koristi i za uređenje okućnica kuća, vila i stanova za iznajmljivanje, s obzirom na to da naša dekorativna umjetna trava zaista izgleda poput prirodne trave. Otporna je na vremenske utjecaje i jednostavna je za održavanje.

Općenito o umjetnoj travi


Unatoč svom jednostavnom održavanju, najveće prednosti umjetne trave su izdržljivost, postojanost te maksimalno jednostavna postava i ugradnja. Ovakva podna obloga izrađena je od 100% umjetnih materijala što produljuje njezin rok korištenja te jamči nepromijenjeni izgled i performanse tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda. Svojim zavidnim karakteristikama i prednostima u odnosu na prirodnu travu, površine s umjetnom travom su postale vrlo česte, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. U našem širokom asortimanu umjetne trave možete pronaći artikle namijenjene domaćinstvu kao i podne obloge za sajamske priredbe te profesionalne travnate površine namijenjene sportskim terenima i specijalnoj ugradnji za potrebe raznih sportskih događanja. Uzmete li u obzir umjetne trave Vaš travnjak, zelena terasa ili balkon izgledat će savršeno i to bez redovite košnje, zalijevanja i ostalih poslova koji su potrebni za održavanje zelenih površina.

Prednosti i materijali izrade umjetne trave najnovijim tehnologijama


Osebujne prednosti ove podne obloge su izdržljivost, postojanost, jednostavno postavljanje i ugradnja. Ovakva podna obloga izrađena je od umjetnih materijala koji povećavanju rok trajanja i korištenja te jamče nepromijenjeni izgled i performanse tijekom životnog vijeka proizvoda prema specifikaciji proizvođača. Kvalitetan proizvod: Visoka kvaliteta i specijalno odabrane sirovine koje su se već pokazale kao uspješne u praktičnoj primjeni, a to su otporni i kvalitetni materijali poput polipropilena (PP), polietilena (PE) i poliamida (PA) Visoka otpornost: na UV zračenje i trajnost boje, što sprječava blijeđenje trave tijekom vremena. Multifunkcionalnost: Podobna je za sportske aktivnosti, igrališta, javne prostore, krajobraze, hotelske i rezidencijalne objekte. Univerzalna upotreba: Umjetna trava prikladna je i za interijere kao i za eksterijere pa je stoga njezina primjena ograničena samo Vašom maštom i kreativnošću. Minimalno održavanje: Umjetne trave nemaju gotovo nikakvu potrebu za održavanjem. Potrebno je povremeno čišćenje i dezinfekcija ovisno o načinu korištenja. Mekoća: Mekana vlakna osiguravaju zaštitu od opeklina uzrokovanih trenjem. Izdržljivost: Umjetna trava Izdržljiva je na ekstremno korištenje i ne haba se olako. Fleksibilnost: Umjetna trava ima izvanredna anti-traumatska svojstva. Ne mijenja svojstva ni na minus 20 °C stupnjeva.

Pošaljite nam Vaš upit

6 + 6 =

Ovaj kontakt obrazac prikuplja vaše osobne podatke koji će se koristiti za komunikaciju s vama vezano uz vaš zahtjev u ovoj kontakt formi. Informacije koje ste nam ustupili bit će pohranjene zajedno sa zaprimljeno porukom sukladno Uredbi o zaštiti podataka i neće se koristiti u druge svrhe, a brišu se periodički po zaključivanju konverzacije.

Više o obradi osobnih podataka možete saznati u “Politici privatnosti

Kontaktirajte nas:
e-pošta:
info@tepih-centar.hr
Kontakt tel.:
01/6591-000