Umjetne trave za terase i vrtove


Umjetnom travom ukrasit će te Vašu terasu, balkon ili zimski vrt i unijet ćete dašak prirode u Vaš prostor.
Umjetna trava pogodna je za postavljanje u vrtu, na terasama, sportskim i ugostiteljskim objektima. Dekorativna umjetna trava sve se više koristi i za uređenje okućnica kuća, vila i stanova za iznajmljivanje, s obzirom na to da naša dekorativna umjetna trava zaista izgleda poput prirodne trave. Otporna je na vremenske utjecaje i jednostavna je za održavanje.

Umjetna trava za terasu

Vaš travnjak, zelena terasa ili balkon izgledat će savršeno i to bez košnje ili zalijevanja

Općenito o umjetnoj travi

Unatoč svom jednostavnom održavanju, najveće prednosti umjetne trave su izdržljivost, postojanost te maksimalno jednostavna postava i ugradnja. Ovakva podna obloga izrađena je od 100% umjetnih materijala što produljuje njezin rok korištenja te jamči nepromijenjeni izgled i performanse tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda. Svojim zavidnim karakteristikama i prednostima u odnosu na prirodnu travu, površine s umjetnom travom su postale vrlo česte, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. U našem širokom asortimanu umjetne trave možete pronaći artikle namijenjene domaćinstvu kao i podne obloge za sajamske priredbe te profesionalne travnate površine namijenjene sportskim terenima i specijalnoj ugradnji za potrebe raznih sportskih događanja. Uzmete li u obzir umjetne trave Vaš travnjak, zelena terasa ili balkon izgledat će savršeno i to bez redovite košnje, zalijevanja i ostalih poslova koji su potrebni za održavanje zelenih površina.

Vinil pod Shalima, proizvođač IVC, koji je postavljen u modernu kuhinju. Dekor na ovom vinil podu je imitacija pločica s retro uzorkom u zeleno sivoj nijansi boja.
Fotografija vinil poda Cartier, postavljenog u prozračni dnevni boravak. Dekor na ovom vinil podu je rustikalan i imitira drvene dužice u svjetloj boji. Ovaj pvc/vinil pod Cartier je izrađen u Belgiji od proizvođača IVC,a Tepih centar je uvoznik.
Fotografija Vinil pod Stuttgart postavljenog u ulazni hodnik kuće. Dekor na ovom vinil podu je imitacija smeđeg parketa složenog u tako zvanu riblju kost. Vinil pod Stuttgart je rađen u Belgiji od proizvođača IVC.
Fotografija vinil poda Cartier, postavljenog u hodnik kuće. Dekor na ovom vinil podu imitira drvene daske s izraženim godovima u sivo smeđoj boji. Ovaj pvc/vinil pod Cartier je izrađen u Belgiji od proizvođača IVC,a Tepih centar je uvoznik.
Fotografija predstavlja vinil poda Rancho, postavljenog u dnevni boravak s foteljom. Dekor na ovom vinil podu imitira drvene daske s izraženim godovima u svjetlo bež boji.
Dnevni boravak gdje je na podu vinil pod Toronto s dekorom drvenih daski u prirodnoj bež boji.
Fotografija Vinil poda Belise, postavljenog u modernu kuhinju. Dekor na ovom vinil podu je imitacija drvenih dužica u svjetlo bež boji. Vinil pod Belise je izrađen u Belgiji od proizvođača IVC,a Tepih centar je uvoznik.
Fotografija vinil poda Maras, postavljenog u dječji vrtić. Dekor na ovom vinil podu je jednobojni u svjetlo plavoj boji. Vinil pod Belise je izrađen u Belgiji od proizvođača IVC,a Tepih centar je uvoznik.

Prednosti i materijali izrade umjetne trave najnovijim tehnologijama

Osebujne prednosti ove podne obloge su izdržljivost, postojanost, jednostavno postavljanje i ugradnja. Ovakva podna obloga izrađena je od umjetnih materijala koji povećavanju rok trajanja i korištenja te jamče nepromijenjeni izgled i performanse tijekom životnog vijeka proizvoda prema specifikaciji proizvođača.
Kvalitetan proizvod: Visoka kvaliteta i specijalno odabrane sirovine koje su se već pokazale kao uspješne u praktičnoj primjeni, a to su otporni i kvalitetni materijali poput polipropilena (PP), polietilena (PE) i poliamida (PA) Visoka otpornost: na UV zračenje i trajnost boje, što sprječava blijeđenje trave tijekom vremena.
Multifunkcionalnost: Podobna je za sportske aktivnosti, igrališta, javne prostore, krajobraze, hotelske i rezidencijalne objekte. Univerzalna upotreba: Umjetna trava prikladna je i za interijere kao i za eksterijere pa je stoga njezina primjena ograničena samo Vašom maštom i kreativnošću.
Minimalno održavanje: Umjetne trave nemaju gotovo nikakvu potrebu za održavanjem. Potrebno je povremeno čišćenje i dezinfekcija ovisno o načinu korištenja.
Mekoća: Mekana vlakna osiguravaju zaštitu od opeklina uzrokovanih trenjem. Izdržljivost: Umjetna trava Izdržljiva je na ekstremno korištenje i ne haba se olako. Fleksibilnost: Umjetna trava ima izvanredna anti-traumatska svojstva. Ne mijenja svojstva ni na minus 20 °C stupnjeva.
Aktualnu ponudu i cijene možete pregledati u na našoj internet trgovini na linku shop.tepih-centar.hr