Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

UMJETNA TRAVA

Umjetnom travom ukrasit će te Vašu terasu, balkon ili zimski vrt i unijet ćete dašak prirode u Vaš prostor. Umjetna trava pogodna je za postavljanje u vrtu, na terasama, sportskim i ugostiteljskim objektima. Dekorativna umjetna trava sve se više koristi i za uređenje okućnica kuća, vila i stanova za iznajmljivanje, s obzirom na to da naša dekorativna umjetna trava zaista izgleda poput prirodne trave. Otporna je na vremenske utjecaje i jednostavna je za održavanje. 

Cijene umjetne trave:

Općenito o umjetnoj travi

Unatoč svom jednostavnom održavanju, najveće prednosti umjetne trave su izdržljivost, postojanost te maksimalno jednostavna postava i ugradnja. Ovakva podna obloga izrađena je od 100% umjetnih materijala što produljuje njezin rok korištenja te jamči nepromijenjeni izgled i performanse tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda. Svojim zavidnim karakteristikama i prednostima u odnosu na prirodnu travu, površine s umjetnom travom su postale vrlo česte, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. U našem širokom asortimanu umjetne trave možete pronaći artikle namijenjene domaćinstvu kao i podne obloge za sajamske priredbe te profesionalne travnate površine namijenjene sportskim terenima i specijalnoj ugradnji za potrebe raznih sportskih događanja. Uzmete li u obzir umjetne trave Vaš travnjak, zelena terasa ili balkon izgledat će savršeno i to bez redovite košnje, zalijevanja i ostalih poslova koji su potrebni za održavanje zelenih površina.

Prednosti i materijali izrade umjetne trave najnovijim tehnologijama

Osebujne prednosti ove podne obloge su izdržljivost, postojanost, jednostavno postavljanje i ugradnja. Ovakva podna obloga izrađena je od umjetnih materijala koji povećavanju rok trajanja i korištenja te jamče nepromijenjeni izgled i performanse tijekom životnog vijeka proizvoda prema specifikaciji proizvođača. Kvalitetan proizvod: Visoka kvaliteta i specijalno odabrane sirovine koje su se već pokazale kao uspješne u praktičnoj primjeni, a to su otporni i kvalitetni materijali poput polipropilena (PP), polietilena (PE) i poliamida (PA) Visoka otpornost: na UV zračenje i trajnost boje, što sprječava blijeđenje trave tijekom vremena. Multifunkcionalnost: Podobna je za sportske aktivnosti, igrališta, javne prostore, krajobraze, hotelske i rezidencijalne objekte. Univerzalna upotreba: Umjetna trava prikladna je i za interijere kao i za eksterijere pa je stoga njezina primjena ograničena samo Vašom maštom i kreativnošću. Minimalno održavanje: Umjetne trave nemaju gotovo nikakvu potrebu za održavanjem. Potrebno je povremeno čišćenje i dezinfekcija ovisno o načinu korištenja. Mekoća: Mekana vlakna osiguravaju zaštitu od opeklina uzrokovanih trenjem. Izdržljivost: Umjetna trava Izdržljiva je na ekstremno korištenje i ne haba se olako. Fleksibilnost: Umjetna trava ima izvanredna anti-traumatska svojstva. Ne mijenja svojstva ni na minus 20 °C stupnjeva.

Zašto umjetna trava?

Oduvijek ste željeli da vaš travnjak izgleda savršeno poput onih na nogometnim ili golf terenima? Takvim travnjacima potrebno je posvetiti mnogo pažnje i vremena kako bi dobili zadovoljavajući rezultat. Ali na svu sreću tu je rješenje uz koje će vaš travnjak, zelena terasa ili balkon izgledati savršeno. Umjetna trava riješit će vas muke oko redovite košnje, zalijevanja i ostalih poslova koji su potrebni za održavanje zelenih površina. Zamislite Vaš travnjak ispred kuće. Tijekom cijele godine imate posla s njim od navodnjavanja do košnje. S umjetnom travom toga nema. Dugi niz godina bit će sjajna, zelena i lijepa kao i prvi dan. To vrijeme koje ste izgubili na održavanju prirodne trave sada možete posvetiti igri i druženju s vašim najmilijima. Zato je umjetna trava pravi odabir za vas. S obzirom na to da je cijena umjetne trave postala više nego prihvatljiva, a zahtjevi za održavanje minimalni, postaje sve češći izbor vlasnika uređenih vrtova i terasa. Osim toga podloga s umjetnom travom može se koristiti 365 dana u godini, bez obzira na vremenske uvjete.

Pošaljite Vaš upit:

Umjetna trava

11 + 15 =

Ovaj kontakt obrazac prikuplja vaše osobne podatke koji će se koristiti za komunikaciju s vama vezano uz vaš zahtjev u ovoj kontakt formi. Informacije koje ste nam ustupili bit će pohranjene zajedno sa zaprimljeno porukom sukladno Uredbi o zaštiti podataka i neće se koristiti u druge svrhe, a brišu se periodički po zaključivanju konverzacije.

Više o obradi osobnih podataka možete saznati u “Politici privatnosti