Odjel veleprodaje i opremanja u Tepih centru


Želite li opremiti objekt?

Obratite se vašem prodajnom predstavniku

 

Lidija Kupsjak - cijela Hrvatska

   + 385 99 498 8011

    lidija.kupsjak@tepih-centar.hr 

 

Odjeli zavjesa u svakoj poslovnici Tepih centra
Zavjese su jedna od rijetkih stvari u domu koja brzo, jednostavno i učinkovito može promijeniti izgled cijele prostorije. Cvjetni uzorci zavjesa unijet će u vaš dom dašak svježine, a klasične zavjese dati će osjećaj elegancije i ugode. Osvježite svoj prostor vrhunskim zavjesama- nudimo Vam široki izbor boja i uzoraka zavjesa.

Odjeli zavjesa u Tepih centru – od širokog izbora, savjetovanja do izmjere prostora i ugradnje karniša.
Uz najveći izbor zavjesa i dekora te individualni pristup svakom klijentu, naši djelatnici će Vam sa svojim dugogodišnjim iskustvo te stručnim savjetima pomoći da na brz i jednostavan način dođete do najboljeg rješenja za vaš dom.

Nudimo Vam:
- usluga šivanja zavjesa po mjeri
- ugradnja karniša
- vršimo izmjeru Vašeg prostora

Uz veliki izbor zavjesa u ponudi imamo karniše, dekore, tapete, jastuke, jastučnice, posteljine, razne tkanine i popratni pribor.

Zavjese i dekori – šivanje po mjeri i ugradnja karniša
Među ključnim detaljima svakog prostora na vrhu liste su zavjese. Kao važan dio svakog interijera koje stilski nadopunjuju, osim estetske, imaju i funkcionalnu ulogu. Nisu samo ukras prozora već štite od sunčeve svjetlosti i propuha, omogućuju zvučnu izolaciju i privatnost od pogleda znatiželjnih prolaznika. Novi trendovi u svijetu zavjesa, kao i općenito u svijetu interijera, diktiraju udoban i pomalo umjetnički stil. Poseban akcent je na raznim bojama i zanimljivim dezenima.
Za manje prostore preporučuju se transparentne zavjese svijetlih ili žarkih boja koje će omogućiti prolazak prirodnog svjetla. Predlažu se dvije vrste tkanina – transparentne za središnji dio površine, a jače i gušće za rubove. Bijela boja odolijeva prolaznosti trendova, što itekako dobro znaju ljubitelji klasičnog stila, pogotovo oni koji u prostor žele unijeti dašak elegancije te ga vizualno povećati. Klasični pristup dizajnu zavjesa uključuje ravne tkanine koje elegantno padaju na pod, a obično se kombiniraju s prozračnim stilom. Za one koji više preferiraju retro stil Tepih centar u ponudi ima zavjese s dekorom ili uzorkom koje je najbolje prilagoditi prema namještaju i dodacima već uključenim u interijer.

Dekorativni tekstil – HOTELSKI TEKSTIL
Bogati program hotelskog tekstila zadovoljit će potrebe svakog prostora, te uključuje:
– ručnike (s logom ili bez loga)
– jastuke, pokrivače, navlake za poplun, jastučnice
– posteljine
– stolnjake i salvete
– staze za krevet
U svojoj bogatoj ponudi nudimo vam usluge: idejnih rješenja, izmjere, šivanja i montaže.

HEFEL
HEFEL Textil je jedan od najuspješnijih i najinovativnijih proizvođača posteljina i jedine in-line tkalačke tvornice u Europi. Cijeli asortiman (popluni, jastuci, zaštite za madrac, posteljina ) je 100% proizveden u Austriji u najvišoj kvaliteti. Osnovan 1907. godine, ovu obiteljsku tvrtku sada vodi četvrta generacija. HEFEL je jedini punopravni proizvođač posteljine u svijetu koji proizvodi vlastite poplune od pređe do punjenja i prošivanja do samog gotovog proizvoda. Dobar san počinje s pravim jastukom. Raspon jastuka koje HEFEL nudi ima više od 100 različitih jastuka, od mekih jastučića, preko wellness i organskih jastuka, do mnogo šireg izbora ergonomskih jastuka za potporu vrata. Visokokvalitetna tkanina, fino šivanje i najbolja izrada “Made in Austria” su izvanredne karakteristike svih jastuka HEFEL kvalitete. Tradicija austrijskog obiteljskog poslovanja i stalni razvoj revolucionarnih inovacija karakteriziraju HEFEL kao vodećeg proizvođača posteljnih proizvoda.


Kroz naše dugogodišnje iskustvo i poznanstva diljem Europe, te kao najveći uvoznik podnih obloga u Hrvatskoj možemo Vam ponuditi naš kompletan asortiman tepiha, tapisona, PVC podova, otirača, laminata, parketa i putem veleprodaje. Kako bi u Vašem prodajnom prostoru bili izloženi najnoviji i najbolji dezeni te zadovoljili potrebe svojih kupaca, obratite nam se kako bi dogovorili model suradnje na obostrano zadovoljstvo. U našem programu također imamo PVC stolnjake i tekstilne stolnjake u rolama i raznim dimenzijama, sympatex i comfortex, kupaonske garniture, podloške za kade i tuš-kade, samoljepljive tapete raznih dezena renomiranih njemačkih proizvođača.
Za sve koji se bave opremanjem objekata podnim oblogama i koji su vlasnici maloprodajnih salona podnim oblogama otvorili smo SHOWROOM u sklopu našeg centra na Slavonskoj aveniji 19b u kojem možete pogledati naš veleprodajni i objektni program, prilika da s našim stručnjacima dogovorite suradnju.

 

Av. Dubrovnik 15, Paviljon 13, 10020 Zagreb, Hrvatska

    01/6522 303

   opremanje@tepih-centar.hr