Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Split

Poslovnica Tepih centra u Splitu otvorena je 1998. godine. Iako s određenim teškoćama prvog dislociranog prodajnog centra u sustavu matične tvrtke kroz godine razvili smo sve potrebne vještine i znanja te ih na svoj način usavršili do respektabilnog nivoa dostojnog Tepih centra!
Nakon ovih svih godina mogu reći da smo  definitivno postali prepoznatljiva vrsta hrvatskog brenda na ovom području u svim pogledima. Od strane kupaca prepoznati smo po kvaliteti, asortimanu robe odnosno najvećoj i najširoj paleti raznih podnih obloga. No od svega najvažnija komponenta našeg imena bila je i ostala – vrhunska usluga! To je zasigurno i zasluga svih naših djelatnika, ali i naše pozitivne dalmatinske okoline. Naglasak je uvijek na permanentnoj edukaciju voditelja i samih prodavača što daje svakodnevno vidljive rezultate. Odlika našeg malog radnog kolektiva je upravo ono što nas najviše razlikuje od ostalih – naše zajedništvo i timski duh! Svi naši djelatnici predani su poslu i uvijek i u svim situacijama na raspolaganju kupcima Još od samih početaka spajamo pogodnost širokog asortimana s uslugom ugradnje kupljenih podnih obloga, kvalitetno i pravovremeno u cilju potpunog zadovoljstva naših kupaca što dokazuju i mnogobrojni stalni dugogodišnji kupci – naši prijatelji!

Srdačan pozdrav,
Giuliano Dodig
voditelj poslovnice Split

Poslovnica Split
Matice hrvatske 1
21000 Split

Tel: 021 536 822
Fax: 021 544 849
e-mail: split@tepih-centar.hr

RADNO VRIJEME: 03.07 – do 26.08 pon–pet: 8ºº–13ºº i 17ºº–20ºº, sub: 8ºº–13ºº
RADNO VRIJEME: pon–pet: 8ºº–20ºº, sub: 8ºº–18ºº

ODJEL ZAVJESA
Tel: 021 544 274

Od sada Vam naša poslovnica Split nudi i NOVO otvoreni odjel zavjesa!
Uz veliki izbor zavjesa, rolo zavjesa, dekora, karniša u mogućnosti smo također ponuditi i vrhunsku i kvalitetnu uslugu šivanja, izmjere vaših prozora i montaže karniša.
Dođite i uvjerite se sami u našu ponudu i uslugu.

Eksluzivni i kvalitetni tepisi od prirodnih materijala! Radujemo se vašem dolasku. Radujemo se vašem dolasku.
Sve informacije možete dobiti na Tel: 021 536 822 ili na e-mail: split@tepih-centar.hr

tepih staza