Poslovnica Tepih centar

City Center one Split


U Splitu smo prisutni već od 1998 godine, danas smo na novoj atraktivnoj lokaciji City Center one Split. Kroz godine razvili smo sve potrebne vještine i znanja te ih usavršili kako bi Vam uz široki izbor artikala mogli ponuditi kvalitetnu i profesionalnu uslugu.
Nakon ovih svih godina definitivno smo postali prepoznatljiva vrsta hrvatskog brenda na ovom području u svim pogledima. Od strane kupaca prepoznati smo po kvaliteti, asortimanu robe odnosno najvećoj i najširoj paleti raznih podnih obloga. No od svega najvažnija komponenta našeg imena bila je i ostala – vrhunska usluga! To je zasigurno i zasluga svih naših djelatnika, ali i naše pozitivne dalmatinske okoline. Naglasak je uvijek na permanentnoj edukaciju voditelja i samih prodavača što daje svakodnevno vidljive rezultate. Odlika našeg malog radnog kolektiva je upravo ono što nas najviše razlikuje od ostalih – naše zajedništvo i timski duh! Svi naši djelatnici predani su poslu i uvijek i u svim situacijama na raspolaganju kupcima Još od samih početaka spajamo pogodnost širokog asortimana s uslugom ugradnje kupljenih podnih obloga, kvalitetno i pravovremeno u cilju potpunog zadovoljstva naših kupaca što dokazuju i mnogobrojni stalni dugogodišnji kupci – naši prijatelji!

Odjel zavjesa u Tepih centru Velesajam

Uz najveći izbor zavjesa i dekora te individualni pristup svakom klijentu, naši djelatnici će Vam sa svojim dugogodišnjim iskustvo te stručnim savjetima pomoći da na brz i jednostavan način dođete do najboljeg rješenja za vaš dom.
Nudimo Vam:

  • usluga šivanja zavjesa po mjeri
  • ugradnja karniša,
  • vršimo izmjeru Vašeg prostora.

Tepih centar City Center one Split
Vukovarska 207, City Center one,
21000 Split, Hrvatska
e-pošta: split@tepih-centar.hr
tel.: 021 669-535
RADNO VRIJEME:
pon – ned: 9ºº – 21ºº

Radujemo se vašem dolasku.

Kontakt telefon

tel. 021/669-535

Radno vrijeme

pon – ned: 9ºº – 21ºº

Adresa

Vukovarska 207, City Center one, Split

Tepih centar d.o.o. Poslovnica Split CityCenterOne

Tepih centar d.o.o. Poslovnica Split
Vukovarska 207, 
Split City Center one, 21000 Split
Tel. 021/669-535
e-mail: split2@tepih-centar.hr

RADNO VRIJEME: 
pon – sub: 9ºº – 21ºº
ned: 9ºº – 21ºº