Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Pula

U želji da pružimo svojim klijentima najbolje, za Vas smo angažirali prodajne savjetnike, koji će stručno odgovoriti na sva Vaša pitanja te koji će, u suradnji s našim dizajnerima, dati najbolje rješenje za uređenje Vašeg prostora. Odabirom lokacije poslovnice, željeli smo biti što dostupniji i što bliže Vama.
Potražite nas kod velikog rotora (Aruba) i uživajte u svijetu tepiha i zavjesa.

Poslovnica Pula
Šijanska cesta 1a
52100 Pula

Tel. 052/502-783
Fax. 052/502-709
GSM 099/269-32-93
Email: pula@tepih-centar.hr

RADNO VRIJEME : pon – pet : 8ºº – 20ºº , sub: 8ºº–18ºº

Ured za opremanje i veleprodaju
Tel: 052/502-784
Fax: 052/502-709
Email: opremanje.pula@tepih-centar.hr

Tepisi
Znamo koliko je za ugodan dom i funkcionalan radni prostor važan kvalitetan tepih koji će dati onu završnu notu cjelokupnom uređenju. Hoćete li odabrati jedan orijentalnog stila, ili pak klasičan odnosno moderni, ovisi o stilu građenja, namještaju, podovima, zavjesama. Naši profesionalni prodajni savjetnici ponuditi će u svakom trenutku tepih koji najbolje odgovara Vašem stilu, brinući se istovremeno da dobijete najbolji omjer uloženo- dobiveno.


Tepisoni
Ako želite svoj prostor uljepšati tepisonom, odaberite onaj koji će imati sve- najkvalitetniji sastav materijala, uzorak u skladu s Vašim željama i stilom, visoku funkcionalnost, trajnost i lakoću održavanja. Naši prodajni savjetnici pomoći će Vam odabrati najbolje rješenje za Vas. Možemo s ponosom istaknuti da smo potpisnici prostornog uređenja brojnih hotela, predstavništava, ambasada, ureda, bolnica, škola, vrtića.

Zavjese
Uz kvalitetan pod, ljepotu Vašeg interijera dodatno će istaknuti birane zavjese. One su ogledalo svakog dobro uređenog doma, upotpunjuju prostor i reguliraju količinu svjetlosti u njemu. Stoga odabir zavjesa, karniša, te kompletno uređenje s povjerenjem prepustite našem dizajnerskom timu i odaberite najbolje za svoj dom.

*sve informacije o našoj ponudi možete zatražiti od naših stručnih i uvijek ljubaznih prodajnih savjetnika na Tel. 052/502-783  Poslovnica Pula, Šijanska cesta 1a, 52100 Pula,

Tepih centar, uvijek daje više…


Prikaži Tepih centar na većoj karti