Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

TC
Pula

Tepih-centar d.o.o. - Pula

Šijanska cesta 1a, 52100 Pula

052/502-783
pula@tepih-centar.hr

RADNO VRIJEME:
pon – sub: 10ºº – 18ºº

LOKACIJA NA KARTI▼

Poslovnica Pula

U želji da pružimo svojim klijentima najbolje, za Vas smo angažirali prodajne savjetnike, koji će stručno odgovoriti na sva Vaša pitanja te koji će, u suradnji s našim dizajnerima, dati najbolje rješenje za uređenje Vašeg prostora. Odabirom lokacije poslovnice, željeli smo biti što dostupniji i što bliže Vama.

Izdvojeno iz ponude: tapisoni i zavjese

Ako želite svoj prostor uljepšati tapisonom, odaberite onaj koji će imati sve- najkvalitetniji sastav materijala, uzorak u skladu s Vašim željama i stilom, visoku funkcionalnost, trajnost i lakoću održavanja. Naši prodajni savjetnici pomoći će Vam odabrati najbolje rješenje za Vas. Možemo s ponosom istaknuti da smo potpisnici prostornog uređenja brojnih hotela, predstavništva, ambasada, ureda, bolnica, škola, vrtića.

Uz kvalitetan pod, ljepotu Vašeg interijera dodatno će istaknuti birane zavjese. One su ogledalo svakog dobro uređenoga doma, upotpunjuju prostor i reguliraju količinu svjetlosti u njemu. Stoga odabir zavjesa, karniša, te kompletno uređenje s povjerenjem prepustite našem dizajnerskom timu i odaberite najbolje za svoj dom.

TC Odjel

Zavjesa
i dekora

Od širokog izbora, šivanja po mjeri, savjetovanja do izmjere prostora i ugradnje karniša. Sve na jednom mjestu. Uz veliki izbor zavjesa Tepih centar vam nudi i karniše, dekore, tapete, jastuke, jastučnice, posteljine, razne tkanine i popratni pribor.

Široka ponuda i najbolja usluga

Potražite nas kod velikog rotora (Aruba) i uživajte u svijetu tepiha i zavjesa.

Sve informacije možete dobiti na

052/502-783

pula@tepih-centar.hr

Radujemo se vašem dolasku.

Uvijek
dajemo
više!

Kako do nas

Tepih centar d.o.o. Poslovnica Pula

Tepih centar d.o.o. Poslovnica Pula  
Šijanska cesta 1a
52100 Pula
Tel: 052/502-783
Fax: 052/502-709
GSM 099/269-32-93
email: pula@tepih-centar.hr

RADNO VRIJEME : pon – pet: 8ºº – 20ºº, sub: 8ºº – 20ºº