Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Logo otirači


Dizajn / logo otirači – višefunkcionalni otirači

Naručite Vaš logo otirač po željenim dimenzijama i dizajnu, izrada tiska po Vašem logotipu tvrtke ili individualne pisane poruke. Naši logo otirači su proizvod visokog standarda, čistih boja i linija. Sastoje od gornjeg tekstilnog djela koji je izdržljivi 100% poliamid 6.6, te podloge od kvalitetne nitril gume (ne sadrži PVC) koja čini ove otirače protukliznim i iznimno pogodnim za održavanje (pranje na 50°). 

 


Kreativna rješenja bez granica za čišće, sigurnije i ljepše prostore koji će pružati izvanredno iskustvo svakim korakom.

Savršeno spojene prednosti prikupljanja prljavštine i promocijskih sposobnosti!

Upotrebljavaju se svugdje gdje želite više o samog otirača. Idealno su rješenje za urede, čekaonice, domaćinstva, hotele, restorane, banke, butike i poslovne prostore. Suvremena tehnologija tiskanja (chromo JET) na otirače omogućuje do 20 (od ukupno 44) čistih i upečatljivih boja uz mogućnost izrade pravokutnih, ovalnih ili okruglih formata. Logo otirači su dostupni po Vašoj individualnoj narudžbi u kratkom roku od tri do četiri tjedna.

Ovisno za koji prostor su namijenjeni, logo otirači se nude u više kvaliteta izrade (kod frekventnih prostora pojačana podloga, za vanjsku i/ili unutarnju upotrebu, pojačana UV otpornost). 

Namjene logo otirača:

  • Vaš logotip tvrtke
  • za specijalna i ekskluzivna događanja
  • oglašavanje i promocija proizvoda
  • idealan poklon za posebne prilike
otirač dizajn

 

Dodatne informacije ili ponudu zatražite u Vama najbližoj poslovnici Tepih centra ili pošaljite upit na email adresu info@tepih-centar.hr i svakako ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Boje otirača

KONTAKTI

Za sva vaša pitanja stojimo vam na raspolaganju


POŠALJITE UPIT - Logo otirači

15 + 5 =