Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

OTIRAČI S LOGOM I INDIVIDUALNIM TISKOM

Kreativna rješenja bez granica za čišće, sigurnije i ljepše prostore koji će pružati izvanredno iskustvo svakim korakom.

Naručite Vaš logo otirač po željenim dimenzijama i dizajnu. Izrađujemo tisak po Vašem logotipu tvrtke ili individualne pisane poruke. Suvremena tehnologija tiskanja (chromo JET) na otirače omogućuje odabir 44 čistih i upečatljivih boja uz mogućnost izrade pravokutnih, ovalnih ili okruglih formata, naravno natpis ili logotip se može postaviti uzdužno ili poprečno.

Savršeno spajaju prednosti prikupljanja prljavštine i promocijskih sposobnosti!

Logo otirači su proizvod visokog standarda, čistih boja i linija. Sastoje se od gornjeg tekstilnog djela koji je izdržljivi 100% poliamid 6.6, te podloge od kvalitetne nitril gume (ne sadrži PVC) koja čini ove otirače protukliznim i iznimno pogodnim za održavanje (pranje do 60°). Također sadrže protupožarni certifikat Cfl-s1 (B1).
Naravno kao i standardni otirač zadržava prljavštinu, upija vodu do 3-4 litre/m², uk. težine od 2,48 kg/m² i visine od 10 mm.

Namjene logo otirača

Upotrebljavaju se svugdje gdje želite više o samog otirača. Idealno su rješenje za urede, čekaonice, domaćinstva, hotele, restorane, banke, butike i poslovne prostore. Ovisno za koji prostor su namijenjeni, logo otirači se nude u više kvaliteta izrade (kod frekventnih prostora pojačana podloga, za vanjsku i/ili unutarnju upotrebu, pojačana UV otpornost).

Standardne veličine otirača za unutarnju upotrebu su širina 60 cm 75 cm / 85 cm / 115 cm / 150 cm / 200 cm x dužina koju želite 

Logo otirači su dostupni po Vašoj individualnoj narudžbi u roku od 4 do 5 tjedna. Pored navedenih standardnih formata moguće su i individualne veličine po narudžbi. Za sve otirače tolerancija odstupanja je +/- 3% u veličini.

Pošaljite Vaš upit

Otirači s logom i individualnim tiskom

Nije obavezno unijeti / veličina datoteke do 2 MB / .pdf, .jpg, png