Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Poslovnica Zadar

Biogradska cesta 70, 23000 Zadar, tel: 023/344-085
RADNO VRIJEME : pon – pet: 8ºº – 20ºº, sub: 8ºº – 20ºº

Tepih centar d.o.o. Poslovnica Zadar

Tepih centar d.o.o. Poslovnica Zadar
Biogradska cesta 70
23 000 Zadar
Tel: 023 344 085
Fax: 023 344 088
e-mail: zadar@tepih-centar.hr

RADNO VRIJEME : pon – pet: 8ºº – 20ºº, sub: 8ºº – 13ºº

Poslovnica Tepih centra u Zadru otvorena je u studenom 2004. godine. Nalazi se na samom ulazu u Zadar, s južne strane Jadranske ceste, glavnom prilaznom pravcu iz Splita. U neposrednoj blizini se nalazi i novi spoj brze ceste, popularne Kalmetine,što omogućuje još veću i bržu dostupnost kupcima iz drugih županija.
Tepih centar je vodeći specijaliziranih trgovac za prodaju tepiha i drugih podnim oblogana području RH i Zadarske županije.
Nudimo široku lepezu atraktivnih i modernih tepiha, kao i najfinijih tepiha ručne izrade iz tradicionalnih zemalja tepiha – Indije, Nepala, Kine…
U našoj ponudi možete pronaći velik broj tapisona, PVC obloga, laminata, parketa i odjel ZAVJESA!
Uslužno i educirano osoblje, s vama od samih početaka, uvijek Vam stoji na raspolaganju stručnim savjetom u odabiru najbolje i najljepše kombinacije za Vaš dom.

Srdačan pozdrav,
Velimir Grgić,
Voditelj poslovnice

Naši kontakt podaci:
Tepih centar d.o.o.
Poslovnica Zadar
Biogradska cesta 70
23000 Zadar
tel. 023/344-085
fax. 023/344-088
email : zadar@tepih-centar.hr

Tepih centar Zadar
Tepih centar Zadar
Tepih centar Zadar
Tepih centar Zadar

Radujemo se vašem dolasku.
Sve informacije možete dobiti na Tel: 023/344-085 ili na e-mail: zadar@tepih-centar.hr

Poslovnica se nalazi na vrlo pristupačno lokaciji u Novom Zagrebu, u paviljonu br.13 (Američki paviljon) na zagrebačkom Velesajmu.
Poslovnica uspješno posluje od rujna 2005. godine, a u prodajnom prostoru površine cca. 670 m2 nudimo veliki izbor podnih obloga – tapisona, PVC podova, laminata, umjetne trave, tepiha (strojne i ručne izrade) kao i druge popratne robe, otirača, ručnika i sl.

Vaš Tepih centar Zagrebački Velesajam
Voditelj poslovnice, Matija Vučetić

Naši kontakt podaci:
Tepih centar d.o.o.
Poslovnica Zagreb Velesajam
Avenija Dubrovnik 15 Paviljon 13
10020 Zagreb
tel. 01/6527-234
fax. 01/6527-232
email : zagreb2@tepih-centar.hr
RADNO VRIJEME: pon–pet:8ºº-20ºº, sub: 8ºº–18ºº

Novost: Novi odjel zavjesa

Savjetovanje kod odabira zavjesa, karniša, te kompletno uređenje s povjerenjem prepustite našem dizajnerskom timu i odaberite najbolje za svoj dom.

Odjel opremanja objekata

Kako bi što modernije i kvalitetnije, a istovremeno i po najpovoljnijim cijenama, opremili Vaše podove predstavljamo Vam naš NOVI ured objektnog programa podnih obloga.
Dugogodišnje iskustvo i kvalitetu u opremanju mogu potvrditi vlasnici i manageri velikog broja hotela, većih banaka čije poslovnice opremamo, osiguravajućih društva, poslovnih prostora diljem Hrvatske pa tako i privatni prostori i korisnici koji su uz naš stručan tim podopolagača opremili svoj prostor.

Ponuda

Dosadašnjem bogatom izboru kvalitetnih ručno i strojno izrađenih tepiha brojnih svjetskih proizvođača, pridodali smo široki spektar ostalih podnih obloga poput tepisona, PVC elastičnih podova, laminata, parketa, otirača…
U mogućnosti smo vam ponuditi visokokvalitetne podove prilagođene svakoj djelatnosti, svježeg i atraktivnog dizajna, a istovremeno povećane izdržljivosti i trajnosti sa standardnim certifikatima anti-statičnosti, negorivosti i zvučne te toplinske izolacije. Svi naši proizvodi iz objektnog programa zasigurno će zadovoljiti sve standarde uvažavajući želje i potrebe vaših poslovnih partnera.

Izuzetno povoljna lokacija, blizina autobusne i tramvajske stanice omogućavaju dobru povezanost sa svim dijelovima grada te lakši pristup kupcima koji nemaju vlastiti prijevoz. Uz stručno osposobljen, profesionalan i srdačan personal nudimo visoku kvalitetu kako ponuđene robe, tako i neizostavne vrhunske usluge.

Zbog svega navedenog svim našim postojećim i budućim kupcima želimo dobrodošlicu i jamčimo da će u našoj poslovnici uvijek naći nešto lijepo, kvalitetno i povoljno za jedan kutak svoga doma.
Zato dođite i posjetite nas jer Tepih centar UVIJEK DAJE VIŠE!

Tepih-centar Velesajam
Tepih-centar Velesajam
Tepih-centar Velesajam
Tepih-centar Velesajam
Tepih-centar Velesajam
Tepih-centar Velesajam
Tepih-centar Velesajam
Tepih-centar Velesajam
tepih centar velesajam
tepih centar velesajam
Tepih-centar Velesajam
Tepih-centar Velesajam