Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Zagreb, King Cross

PREUZIMANJE NARUDŽBI

Velimira Škorpika 34, King Cross,
10000 Zagreb

01/6591-000
zagreb1@tepih-centar.hrRADNO VRIJEME:
pon – sub: 8ºº – 14ºº

Tepisi

Znamo koliko je za ugodan dom i funkcionalan radni prostor važan kvalitetan tepih koji će dati onu završnu notu cjelokupnom uređenju. Hoćete li odabrati jedan orijentalnog stila, ili pak klasičan odnosno moderni, ovisi o stilu građenja, namještaju, podovima, zavjesama. Naši profesionalni prodajni savjetnici ponuditi će u svakom trenutku tepih koji najbolje odgovara Vašem stilu, brinući se istovremeno da dobijete najbolji omjer uloženo- dobiveno.

Tapisoni

Ako želite svoj prostor uljepšati tepisonom, odaberite onaj koji će imati sve- najkvalitetniji sastav materijala, uzorak u skladu s Vašim željama i stilom, visoku funkcionalnost, trajnost i lakoću održavanja. Naši prodajni savjetnici pomoći će Vam odabrati najbolje rješenje za Vas. Možemo s ponosom istaknuti da smo potpisnici prostornog uređenja brojnih hotela, predstavništava, ambasada, ureda, bolnica, škola, vrtića.

Parket i laminat

Oduvijek ste željeli imati topli pod za sva vremena, nešto što će Vašem domu dati posebnost u vizualnom i funkcionalnom pogledu? Ovisno o uređenju Vašeg interijera imate mogućnost odabrati najkvalitetniji parket, a naši će Vam dizajneri pomoći u odabiru hoće li to biti sjajan, matirani, četkani, uljani ili nešto drugo.

Tražite li vrhunski laminat te želite da izgleda što prirodnije, a istovremeno da bude što “zdraviji”, tada je pravi odabir laminat Quick Step. Ako želite laminat u kuhinji i kupaonici, uz garanciju da se neće deformirati, ili želite stepenište obući istim laminatom kao sobu i hodnik, quick step je idealno rješenje jer je patentirao završne elemente, tako da izgleda kao parket. Odabir uzorka i stila s povjerenjem prepustite našim dizajnerima.

Odjel zavjesa

Uz kvalitetan pod, ljepotu Vašeg interijera dodatno će istaknuti birane zavjese. One su ogledalo svakog dobro uređenog doma, upotpunjuju prostor i reguliraju količinu svjetlosti u njemu. Stoga odabir zavjesa, karniša, te kompletno uređenje s povjerenjem prepustite našem dizajnerskom timu i odaberite najbolje za svoj dom.

Široka ponuda i najbolja usluga

Sama činjenica da smo smješteni u trgovački centar King Cross odredila nas je kao poslovnicu koja mora imati sve u ponudi, a u želji da pružimo svojim klijentima samo najbolje, za Vas smo angažirali profesionalne prodajne savjetnike, koji će stručno odgovoriti na sva Vaša pitanja te koji će, u suradnji s našim dizajnerima, dati najbolje rješenje za uređenje Vašeg prostora

Sve informacije možete dobiti na

☏ 01/6591-000

zagreb1@tepih-centar.hr

Radujemo se vašem dolasku.

Uvijek
dajemo
više!

Kako do nas

Tepih centar d.o.o. Poslovnica Zagreb King Cross – Jankomir

Tepih centar d.o.o. Poslovnica Zagreb King Cross – Jankomir
Velimira Škorpika 34
10000 Zagreb
tel. 01/6591-000
fax. 01/6591-004
e-mail: zagreb1@tepih-centar.hr

RADNO VRIJEME: pon–sub: 9ºº-21ºº, ned: 9ºº–20ºº