Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Poslovnica Zagreb Jankomir – King Cross

Velimira Škorpika 34, 10000 Zagreb, tel. 01/6591-000
RADNO VRIJEME: pon–sub: 9ºº-21ºº, ned: 9ºº–20ºº

Tepih centar d.o.o. Poslovnica Zagreb King Cross – Jankomir

Tepih centar d.o.o. Poslovnica Zagreb King Cross – Jankomir
Velimira Škorpika 34
10000 Zagreb
tel. 01/6591-000
fax. 01/6591-004
e-mail: zagreb1@tepih-centar.hr

RADNO VRIJEME: pon–sub: 9ºº-21ºº, ned: 9ºº–20ºº

Sama činjenica da smo smješteni u trgovački centar King Cross odredila nas je kao poslovnicu koja mora imati sve u ponudi, a u želji da pružimo svojim klijentima samo najbolje, za Vas smo angažirali profesionalne prodajne savjetnike, koji će stručno odgovoriti na sva Vaša pitanja te koji će, u suradnji s našim dizajnerima, dati najbolje rješenje za uređenje Vašeg prostora
 
Naši kontakt podaci:
Tepih centar d.o.o.
Poslovnica Zagreb King Cross – Jankomir
Velimira Škorpika 34
10000 Zagreb
tel. 01/6591-000
fax. 01/6591-004
email : zagreb1@tepih-centar.hr
RADNO VRIJEME: pon–sub: 9ºº-21ºº, ned: 9ºº–20ºº

Znamo koliko je za ugodan dom i funkcionalan radni prostor važan kvalitetan tepih koji će dati onu završnu notu cjelokupnom uređenju. Hoćete li odabrati jedan orijentalnog stila, ili pak klasičan odnosno moderni, ovisi o stilu građenja, namještaju, podovima, zavjesama. Naši profesionalni prodajni savjetnici ponuditi će u svakom trenutku tepih koji najbolje odgovara Vašem stilu, brinući se istovremeno da dobijete najbolji omjer uloženo- dobiveno.

Ako želite svoj prostor uljepšati tepisonom, odaberite onaj koji će imati sve- najkvalitetniji sastav materijala, uzorak u skladu s Vašim željama i stilom, visoku funkcionalnost, trajnost i lakoću održavanja. Naši prodajni savjetnici pomoći će Vam odabrati najbolje rješenje za Vas. Možemo s ponosom istaknuti da smo potpisnici prostornog uređenja brojnih hotela, predstavništava, ambasada, ureda, bolnica, škola, vrtića.

Oduvijek ste željeli imati topli pod za sva vremena, nešto što će Vašem domu dati posebnost u vizualnom i funkcionalnom pogledu? Ovisno o uređenju Vašeg interijera imate mogućnost odabrati najkvalitetniji parket, a naši će Vam dizajneri pomoći u odabiru hoće li to biti sjajan, matirani, četkani, uljani ili nešto drugo.

Tražite li vrhunski laminat te želite da izgleda što prirodnije, a istovremeno da bude što “zdraviji”, tada je pravi odabir laminat Quick Step. Ako želite laminat u kuhinji i kupaonici, uz garanciju da se neće deformirati, ili želite stepenište obući istim laminatom kao sobu i hodnik, quick step je idealno rješenje jer je patentirao završne elemente, tako da izgleda kao parket. Odabir uzorka i stila s povjerenjem prepustite našim dizajnerima.

Uz kvalitetan pod, ljepotu Vašeg interijera dodatno će istaknuti birane zavjese. One su ogledalo svakog dobro uređenog doma, upotpunjuju prostor i reguliraju količinu svjetlosti u njemu. Stoga odabir zavjesa, karniša, te kompletno uređenje s povjerenjem prepustite našem dizajnerskom timu i odaberite najbolje za svoj dom.

Tepih-centar
isfahan
nomadski tepih
Moderni tepih
tepih centar jankomir
tepih centar jankomir
tepih centar jankomir
tepih centar jankomir

Radujemo se vašem dolasku.
Sve informacije možete dobiti na Tel: 01/6591-000 ili na e-mail: zagreb1@tepih-centar.hr