Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Rijeka

Poslovnicu u Rijeci otvorili smo 01.03.2003. godine.
Nalazi se na vrlo dobroj lokaciji u trgovačkom centru Konzum na Škurinjama na adresi Osječka 67a.
Za sve vaše upite na raspolaganju vam stoji naš stručni i školovani, a prije svega srdačan i ljubazan tim s kojim ste u sigurnim rukama – bilo da je riječ o tepihu, tapisonu, tepih stazi, laminatu, otiračima, pvc oblozi,…
Voditelj poslovnice Ivo Pavlović, komercijalist

Poslovnica Rijeka
Osječka 67a
51 000 Rijeka

Tel: 051 506 770
Fax: 051 506 771
e-mail: rijeka@tepih-centar.hr

Radno vrijeme: pon-sub 8ºº-20ºº

Tepisi – možemo se pohvaliti najvećim i najboljim izborom ručno rađenih orient i nepal tepiha tradicionalnim i modernih dezena kao i strojno rađenim tepisima,dječjim tepisima, tepisonima, pvc oblogama, otiračima, protukliznim podlogama, stolnjaka i laminatima uz vrlo pristupačne cijene.


Tapisoni – nudimo Vam kvalitetne i moderne tapisone za vaše sobe, urede, konferencijske sale, hotele, škole i sl.

Radno vrijeme prilagođeno je svakodnevnim potrebama Riječana i ostalih stanovnika Kvarnera – svakim radnim danom i subotom očekujemo vas od 8 do 20 sati. Svaki kupac je dobrodošao u Tepih centru, bilo da tražite konkretnu podnu oblogu, bilo da se samo želite informirati i odabrati najpogodniji tepih za Vaš dom.

Možemo se pohvaliti najvećim i najboljim izborom ručno rađenih orient i nepal tepiha tradicionalnim i modernih dezena kao i strojno rađenim tepisima,dječjim tepisima, tepisonima, pvc oblogama, otiračima, protukliznim podlogama, stolnjaka i laminatima uz vrlo pristupačne cijene.
Radujemo se vašem dolasku.
Sve informacije možete dobiti na telefon 051/506-770 ili na e-mail: rijeka@tepih-centar.hr