Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Otirači

Otirači su specijalna podna obloga u ulaznom području, prilagođena za preuzimanje vlage, prljavštine i čestica pijeska. Takve zone su vrlo bitan čimbenik u održavanju čistoće i sigurnosti Vašeg prostora, ispravno odabrani i dobro postavljeni produžavaju intervale čišćenja. Osnovna im je prednost vrlo visoka moć upijanja prljavštine i vode te njihova izdržljivost na ulazima u prostore pojačane prohodnosti kao što su trgovački centri, hoteli i dr.

Pravilno odabrani otirač nije samo sredstvo za zaustavljanje prljavštine i vlage nego cijeloj kući, stanu ili poslovnom prostoru daje dozu elegancije te na prvi pogled stvaraju naš utisak o vlasniku. Ako se redovito mijenjaju i stručno čiste, podižu vrijednost unutarnjeg prostora i produžuju vijek trajanja svih vrsta podnih obloga u prostorijama kuće ili stana. Idealni su i za prijelazna područja, prolaze, ulaze isporuke i mjesta povećane frekvencije prolazaka.

Najvažnije prednosti otirača:

  • pod se već kod prvog koraka štiti
  • uhvati i zadrži do 80% prljavštine
  • sigurnost – nema proklizavanja
  • otirač nema statičkog naboja
  • može prihvatiti do višestruku količinu vlage svoje težine
  • redovito čišćenje i promjena dotrajalih dijelova
  • manji troškovi čišćenja i manji utrošak vremena za održavanje unutarnjih prostora
  • mogućnost individualnog dizajna – logotipa ili personalizirane poruke

Vanjski

Otirači zadržavaju grubu prljavštinu od unosa u prostor. U Tepih centru nudimo otirače koji obuću očiste u toku prolaska, otporni su na vlagu, niske i visoke temperature te jednostavni za održavanje. Široka paleta boja i dimenzija, više vrsta i stupnjeva čvrstoće s obzirom na upotrebu učinit će vaš izbor lakšim.

Unutarnji

Otirači se koriste u kombinaciji s vanjskim, osim u vrlo čistom okruženju. Obrišu s obuće finu prljavštinu i pokupe veći dio vlage koji bi inače unijeli u prostor. Nudimo ih u standardnim dimenzijama ili se mogu izrezati na formate po želji.

Logo

Naručite Vaš logo otirač po željenim dimenzijama, željenom dizajnu, izrada po Vašem logotipu tvrtke ili individualne poruke.

Logo otirači

Profesionalni

Otirači renomiranih proizvođača 3M i Hamat namijenjeni su visokofrekventnim područjima ulaska i izlaska iz poslovnih prostora, javnih ustanova, vrtića i trgovačkih centara. Iznimna kvaliteta izrade i korištenih materijala jamče dugogodišnju upotrebu bez dodatnih ulaganja i nepotrebnih radova. Za sve dodatne informacije posjetite najbliži Tepih centar ili kontaktirajte izravno odjel Opremanja i veleprodaje.

KONTAKTI

Za sva vaša pitanja u svezi otirača stojimo vam na raspolaganju

POŠALJITE UPIT - Otirači

12 + 12 =