Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Opremanje objekata

Opremanje Vaših objekata sa svim vrstama podnih obloga

Kako bi što modernije i kvalitetnije, a istovremeno i po najpovoljnijim cijenama, opremili Vaše podove predstavljamo naš objektni program podnih obloga. Dugogodišnje iskustvo i kvalitetu u opremanju mogu potvrditi vlasnici velikog broja hotela, većih banaka čije poslovnice opremamo, osiguravajućih društva, poslovnih prostora diljem Hrvatske i šire – naši zadovoljni poslovni partneri i korisnici naših usluga. Dosadašnjem bogatom izboru kvalitetnih ručno i strojno izrađenih tepiha brojnih svjetskih proizvođača, pridodali smo za Vas i široki spektar ostalih podnih obloga poput tepisona, PVC elastičnih podova, laminata, parketa, otirača… U mogućnosti smo vam ponuditi visokokvalitetne podove prilagođene svakoj djelatnosti, svježeg i atraktivnog dizajna, a istovremeno povećane izdržljivosti i trajnosti sa standardnim certifikatima antistatičnosti, negorivosti i zvučne te toplinske izolacije. Svi naši proizvodi iz objektnog programa zasigurno će zadovoljiti sve standarde uvažavajući želje i potrebe vaših poslovnih partnera.

Ured veleprodaje i opremanja

Najveća ponuda podnih obloga u Hrvatskoj.
Jamčimo Vam najvišu kvalitetu i najveći izbor proizvoda uz najpovoljnije cijene na tržištu! Nudimo sve vrste podnih obloga: tepihe, tapisone, tapison ploče, tepih staze, PVC obloge i laminate. Našu ponudu smo povećali sa velikim izborom zavjesa, karniša, dekora, posteljina i raznih modernih tkanina.

Stručna usluga postavljanja svih podnih obloga.
Naš stručni tim postavit će vam isporučene podne obloge na najkvalitetniji način u skladu s vašim ciljevima i vremenskim rokovima po sistemu ‘ključ u ruke’, od izmjere i krojenja do postprodajnog servisa i naknadnog investicijskog održavanja podova. Stručno savjetovanje, do izmjere prostora i ugradnje, sve na jednom mjestu.

Tepih centar d.o.o., Odjel Veleprodaje, Slavonska avenija 19b, 10132 Zagreb, Žitnjak, tel. 01/2946-453, fax. 01/6591-010

Veleprodaja

Kroz naše dugogodišnje iskustvo i poznanstva diljem Europe, te kao najveći uvoznik podnih obloga u Hrvatskoj možemo Vam ponuditi naš kompletan asortiman tepiha, tepisona, PVC podova, otirača, laminata, parketa i putem veleprodaje. Kako bi u Vašem prodajnom prostoru bili izloženi najnoviji i najbolji dezeni te zadovoljili potrebe svojih kupaca, obratite nam se kako bi dogovorili model suradnje na obostrano zadovoljstvo. U našem programu također imamo PVC stolnjake i tekstilne stolnjake u rolama i raznim dimenzijama, sympatex i comfortex, kupaonske garniture, podloške za kade i tuš-kade, samoljepljive tapete raznih dezena renomiranih njemačkih proizvođača. Za sve koji se bave opremanjem objekata podnim oblogama i koji su vlasnici maloprodajnih salona podnim oblogama otvorili smo SHOWROOM u sklopu našeg centra na Slavonskoj aveniji 19b u kojem možete pogledati naš veleprodajni i objektni program, prilika da s našim stručnjacima dogovorite suradnju.