Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Odjeli zavjesa i tekstila

Odjeli zavjesa u Tepih centru – od širokog izbora, savjetovanja do izmjere prostora i ugradnje karniša. Sve na jednom mjestu. Uz veliki izbor zavjesa Tepih centar vam nudi i karniše, dekore, tapete, jastuke, jastučnice, posteljine, razne tkanine i popratni pribor.

U svim poslovnicama Tepih centra

Posebna usluga BRZOG ŠIVANJA zavjesa u roku od 48 sati

Novi odjel tekstila u Splitu

Otvorili smo novi odjel sa bogatim izborom tekstila u našoj poslovnici koja se nalazi u trgovačkom centru City Center one Split.

Ovim otvaramo novu stranicu za Tepih centar i još se više približavamo vama i vašim željama. Nudimo Vam najnovije novitete pri uređenju doma s širokim izborom zavjesa, dekora, karniša, posteljine, ručnika i ostalog tekstilnog asortimana.

Uz veliki izbor zavjesa Tepih centar Vam nudi i karniše, dekore,tapete, jastuke, jastučnice, posteljine, razne tkanine i sav popratni pribor.

Pošaljite upit

Jastuci i jastučnice

U ponudi je veliki izbor jastuka izrađenih od prirodnih i umjetnih materijala, ali posebno želimo izdvojiti Hefel jastuke – raspon jastuka koje HEFEL nudi je više od 100, od mekih jastučića do wellness i organskih jastuka, do mnogo šireg izbora ergonomskih jastuka za potporu vrata. HEFEL jastuci pružaju optimalno olakšanje tlaka, točan položaj spavanja i tihi, miran san. Dobar san počinje s pravim jastukom.

Posteljina

Posebno prozračna i nježna – vlaknasto punjenje iskazuje se kroz najnovije tehnologije proizvodnje s posebnom regulacijom vlažnosti. Posteljine za hotele i apartmane izrađuju se od materijala koji ispunjavaju visoke standarde i zahtjeve hotelijerstva. Imaju anti bakteriološke karakteristike i dermatološki su ispitani.

Ručnici

U ponudi imamo jednobojne ručnike, s bordurom i uzorcima, nekoliko gramaža uz visoku kvalitetu materijala čime se ostvaruju odlična svojstva upijanja vode, mekoća i sama dugotrajnost ručnika.

Stolnjaci

U ponudi imamo stolnjake, nadstolnjake i salvete. Iz ponude možemo izdvojiti program okruglih stolnjaka, stolnjaka u boji, barskih stolnjaka i hotelskog programa.

Deke i prekrivači

Široka ponuda dekorativnih deka s intenzivnim ili neutralnim te trend bojama. Izrađene su od spoja visokokvalitetnoga pamuka i poliestera koji zajedno pružaju dugotrajnost, mekanu površinu i jednostavno čišćenje. Deke su obrubljene kvalitetnom baršunastom vrpcom i impresioniraju s pomno odabranom kombinacijom dizajna i nijansiranih boja.

Izdvojeno iz ponude:

Deka Uno Cotton silber

180x220cm

Deka Dark Velvet Emerald

150x200cm

Deka Star biskuit

180x220cm

Deka Thermosoft rot

150x220cm

Hefel jastuk Softbausch Home

60x80cm

Hefel jastuk Softbausch 95

60x80cm

Hefel poplun Softbausch 95

140x200cm

Hefel poplun Pure Camel

200x200cm

Ponudu i cijene pregledajte u webshopu Tepih centra.

Ponuda i cijene

Pošaljite Vaš upit:

Zavjese i dekori

12 + 12 =