Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Dura Air

DUBOKO UDAHNITE!

duraAir® tepison djeluje kao katalizator zraka koji neugodne mirise pretvara u prirodne supstance. Idealan je za primjenu u hotelima i ostalim ugostiteljskim objektima, bolnicama, staračkim domovima, školama i vrtićima, kao i u kazalištima, kinima ili automobilima.

Tajna duraAir® tepisona je potpuno novi tip aktivnog sastojka, koji pospješuje trajnu i učinkovitu katalizatorsku reakciju, istovremeno uništavajući toksine, neugodne mirise i štetne plinove. Osim opasnog formaldehida, duraAir® pročišćava i glavne štetne sastojke dima cigareta (acetaldehid, nikotin i octenu kiselinu).

Kako funkcionira duraAir®?

duraAir® djeluje po principu katalizatora, odnosno pretvaranja i rastvaranja neugodnih i štetnih plinova i toksina. Plinovi poput ugljikovodika i ugljičnog monoksida u katalizatoru dolaze u doticaj s plemenitim metalima poput platine, radija ili paladija te se kemijskom reakcijom štetne supstance oksidiraju i raspadaju u bezopasni ugljični dioksid (CO2) i vodenu paru (H2O).

Primjena duraAir®

Tepisone duraAir® uz vrhunske, znanstveno i praktično dokazane djelotvorne karakteristike, karakterizira visoka kvaliteta materijala i izrade, moderan dizajn, širok izbor boja i dezena, povećana otpornost na habanje te antistatičnost i negorivost po DIN 4102 standardu. Zbog toga je preporučljiv za primjenu u svim vrstama poslovnih prostora, od hotela i ostalih ugostiteljskih objekata do kazališta pa čak i automobila.

Osim što poboljšava kvalitetu života u prostoru, iz kojeg će odstraniti neugodne mirise, vašim će  gostima i zaposlenicima osigurati čisto i zdravo okruženje, bez neugodnih mirisa. duraAir® tepisonima podižete doživljaj gostiju koji borave u vašim prostorijama, ujedno povećavate radnu učinkovitost, smanjujete stres na radnom mjestu, a time doprinosite još većem zadovoljstvu kupaca i vaših zaposlenika.
Gosti hotela i ugostiteljskih objekata sada se mogu osjećati ugodno i u potpunosti uživati u pruženoj usluzi, neovisno o tome jeste li baš tamo prethodno posluživali ručak ili imali sastanak sa okorjelim pušačima.


Dakle, duraAir® u vašem domu, poslovnom prostoru:

  • uništava i smanjuje štetne toksine, plinove i neugodne mirise u vašim prostorima
  • značajno poboljšava svježinu i kvalitetu zraka
  • posebno je pogodan za osobe sklone alergijama
  • svojom trajnošću i kvalitetom jamči isplativost investicije
  • djeluje kao akustični i toplinski izolator
  • nudi moderan dizajn
  • ima široku paletu boja i dezena prilagođenih vašim potrebama

Osim jedinstvenih duraAir® tepisona u našoj ponudi pronađite i najfinije ručno ili strojno rađene tepihe, najkvalitetnije tepisone, parkete, laminate, umjetnu travu te kupaonske garniture ili otirače. Prilagodite vrstu materijala, kvalitetu izrade, dimenzije i dizajn podnih obloga vašim potrebama odnosno potrebama vaših gostiju.

Kako jednostavno! Tepih centar uvijek daje više…

Za sva ostala pitanja stručni tim prodavača i podopolagača Tepih centra u svako vam vrijeme stoji na raspolaganju!

Tepih centar d.o.o.
Ured opremanja objekata
Slavonska avenija 19b
10000 Zagreb
tel. 01/2946-666
fax. 01/2946-455
www.tepih-centar.hr

Galerija slika dura Air

*Sve fotografije su simbolične, dostupnost ovisi o stvarnom stanju u poslovnici

Tapisoni po narudžbi – zbog svojih ekskluzivnih karakteristika i sveobuhvatnosti kolekcije , većina artikala se isporučuje po narudžbi (“KUPON narudžba”) uz vrlo kratke rokove dobave.

– klikom na upitnik u gornjem lijevom uglu svakog proizvoda možete zatražiti dodatne informacije o pojedinom atiklu

Pogledajte našu ponudu u NOVO otvorenoj web trgovini – Tepih centra!!

webshop-link

info email : webshop@tepih-centar.hr