Iskoristite Žuti tjedan u CCO u Splitu i osvježite svoj dom.

Akcija traje do 6. rujna.

Pogledajte koji sve skupine proizvoda su na akciji:

Tapison unosi sklad u prostorije

Ljubitelji tapisona ovaj vikend će se razveseliti s –10% popusta! Prednosti modernih i kvalitetnih tapisona su što čine cjelinu i time dom s puno prostorija djeluje usklađeno. Još jedan veliki plus je stabilnost (nema proklizavanja 😊) i bolja akustika, što će posebno znati cijeniti ljubitelji glazbe.

U Tepih centru čeka vas širok raspon boja, tekstura i dezena, a možete osloboditi kreativnost i uskladiti više različitih kako bi dobili zanimljiv, nov i jedinstven dizajn tapisona.

Pogledajte izbor tapisona na našem web shopu.

PVC i tepih staze za posebnu dimenziju prostora

 

Kraj ljeta idealno je vrijeme za renoviranje, a sve koji su se odvažili na taj projekt u Tepih centru čeka -10% popusta na PVC podove i tepih staze.

PVC podovi izuzetno su zahvalan materijal jer osim jednostavnog održavanja, najisplativije su rješenje za podnu oblogu. Tijekom hladnijeg vremena ne hlade poput primjerice parketa ili mramora, tako da s njima dobivate i dodatnu uštedu na grijanju prostorija. 

Tepih staze idealno su rješenje koje će vašem hodniku, stubištu ili međuprostorima dati posebnu dimenziju. Ovisno o odabranoj boji, prostoru može dati dubinu, vizualno ga povećati, skrenuti pozornost s nekih nedostataka ili dodatno naglasiti detalje.

 

Pogledajte izbor PVC podnih obloga i tepih staza na našem web shopu.

Velik izbor modernih i tradicionalnih tepiha

Svi tepisi ovog vikenda sniženi su -15%! Ljubitelji modernih tepiha bogatih tekstura, kvalitetnih materijala i raznih dezena oduševit će se popularnom Bestseller linijom, a ni oni vjerni tradicionalnom stilu neće ostati razočarani jer u Tepih centru je najveći izbor ručnih i strojno rađenih tepiha.

Pogledajte izbor na našem web shopu.

5 razloga zašto odabrati zavjese

Zavjese ne služe samo kao dekoracija kojom ćete naglasiti detalje u domu ili personalizirati prostor, ovisno o vašim željama i odabiru materijala i boja, možete iskoristiti njihove druge brojne prednosti.

5 razloga zašto odabrati zavjese:

 

Zaštita od prašine: ova prednost izuzetno je važna za zdravlje i higijenu, posebice ljudima sklonijim alergijama koji su osjetljivi na prašinu i vanjske utjecaje. Zavjese će spriječiti ulazak prašine koja dolazi izvana, a osim što ćete dobiti zdraviji i ugodniji životni prostor, smanjit će se i stalna potreba za brisanjem površina.

Ušteda kućnog budžeta: odabir lanenih tkanina najbolji je izbor ako želite čim više uštedjeti na troškovima. Izuzetno su praktične jer zimi zadržavaju toplinu, a ljeti smanjuju zadržavanje topline u prostoriji čime stvarate uštedu na kućnim troškovima tijekom cijele godine.

 

 

Kontrolira ulazak svjetla i privatnost: ovo je izuzetno bitno za spavaće sobe. Birajte deblje, neprovidne materijale koje imaju mogućnost u potpunosti blokirati vanjsku svjetlost, a ako ipak kroz dan želite pustiti sunčeve zrake, tamne zavjese stavite ispred laganijih svijetlih koje će sobu krasiti tijekom dana.

Personalizira prostoriju: velik izbor dezena, materijala, boja i dužina daje vam mogućnost odabira idealnih zavjesa po vašem ukusu. Oslobodite maštu i naglasite omiljeni kutak ili detalj u domu, razdvojite prostorije ili koristite zavjese za originalno uređen balkon ili terasu.

Mogućnosti su brojne, a vaša mašta granica. Ovaj vikend u Tepih centru vas čeka -20% popusta na sve zavjese!

Akcija traje do 6. rujna. i odnosi se SAMO na Tepih centar u City Centar One Split

Vidimo se!

*Popusti se odnose na sve proizvode sa zalihe. U web shopu nisu prikazani svi proizvodi iz trgovina.