Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Milliken – vodeće inovacije u tapisonima

Novosti

Milliken tapison ploče

Kako se digitalni svijet počeo razvijati 1970-ih, MILLIKEN je uočio priliku za digitalni ispis na tepihe – rezultat je prvi tiskarski stroj upravljan računalom.
Za razliku od procesa štampanja koji dodaju boju samo na vrhove vlakana, MILLIKEN digitalni tisak proces je koji tepih-vlakna u potpunosti prožima bojom. Danas ova tehnologija može u visokoj rezoluciji ispisati digitalne uzorke sa širokim rasponom boja i mijenjati uzorke u djeliću sekunde, dopuštajući tako „individualne narudžbe“.

Milliken-tapisoni

Odaberite odgovarajuću vrstu tapison ploča 

Nisu sve tapison ploče izrađene jednako, a kako bismo odabrali one koje će trajati što duže treba poznavati nekoliko faktora koji utječu na to koliko će trajan biti Vaš pod.
Najvažnija je komponenta potka same tapison ploče. Dvije su vrste podloga/potki kod tapison ploča: tvrda zatvorena potka i mekana-prozračna amortizirajuća potka.
Kod tapison ploča s tvrdim potkama, tekstilna vlakna na ploči direktno apsorbiraju svaki pritisak prilikom prolaska te tako svaki put sabijaju, savijaju i iskrivljuju vlakna. Nakon učestale uporabe vlakna postaju oštećena, a izgled takvih tapison ploča „istrošen“.
Za razliku od tvrdih potki, Milliken nudi tapison ploče s mekanom-amortizirajućom potkom koja ne sadrži ljepilo. Takva podloga pomaže zaštititi vlakna na ploči i produžuje sam vijek trajanja. Podloga „apsorbira“ utjecaj hodanja umjesto samih vlakana, tako da je tepih zaštićen od trošenja i habanja. Jednostavno rečeno, odabirom ploče s podlogom koja ima mekanu potku vijek trajanja produžuje se 40-50% u odnosu na ploče s tvrdom podlogom. Dodatna prednost Miliken ploča jest što jedine omogućuju vlazi da prolazi, umjesto da ostane zarobljena između površine poda i tapison ploče, uslijed čega dolazi do stvaranja plijesni i neugodnih mirisa u prostoru.

KONTAKTI

Za sva vaša pitanja stojimo vam na raspolaganju

POŠALJITE UPIT - Milliken

14 + 11 =