Nakon što je već jednom osvojio BestBuy nagradu, u istraživanju Best Buy Award Home&Decoration 2020/2021, većina ispitanika ponovno je ocijenila kako Tepih Centar kao lanac trgovina tepisima, tapisonima i drugim podnim oblogama, nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. http://bestbuyaward.org/croatia-1030MZ21

Nakon 26 godina na hrvatskom tržištu te zahvaljujući konstantnom razvoju i pametnoj poslovnoj politici Tepih centar kao najveći lanac trgovina za podne obloge, nudi vrhunske proizvode, čiju kvalitetu iz dana u dan prepoznaju i naši zadovoljni kupci.

Nagrada je tim vrjednija budući da je provedena na uzorku od 1.200 ispitanika koje su činili profesionalni dizajneri interijera, kao i osobe koje opremaju te uređuju svoje domove.

Pitanja su bila otvorenog tipa tj. ispitanicima nisu ponuđeni odgovori nego su sami mogli odrediti koji ponuđači po njihovom mišljenju nude najbolji omjer cijene i kvalitete. Skupina profesionalaca koji su izabrali Tepih centar, u svom poslu izuzetno cijeni tradicionalno visoku kvalitetu proizvoda na koje se mogu osloniti prilikom dizajniranja interijera, a naravno sve po odličnim cijenama.

Uvjerite se i vi u široku ponudu, kvalitetu, vrhunski dizajn i nadasve pristupačne cijene koje nudi Tepih centar. Posjetite nas u jednom od 9 dućana širom Hrvatske ili na web shopu.

https://shop.tepih-centar.hr/