VELIKA NAGRADNA IGRA

Osvojite Ford Focus ili ostale atraktivne nagrade kupnjom vrhunskih Tepih centar proizvoda. Za sudjelovanje u nagradnoj igri kupite proizvode u vrijednosti 1.000 kn u našim trgovinama ili na webshopu.

Osvojite Ford Focus ili ostale atraktivne nagrade kupnjom vrhunskih Tepih centar proizvoda. Za sudjelovanje u nagradnoj igri kupite proizvode u vrijednosti 1.000 kn u našim trgovinama ili na webshopu.

24.04.19 je održano izvlačenje naše VELIKE NAGRADNE IGRE. Čestitamo sretnim dobitnicima! Sve dobitnike obavijestiti ćemo osobno.

Dobitnici nagradne igre su:

Nagrada: Automobil Ford Focus, vrijednosti 127.000,00 kuna Dobitnik: Ivana Hržić, Bregana

Nagrada: Kuhinja Intermod, vrijednosti 25.000,00 kuna Dobitnik: Sanja Pfeifer, Osijek

Nagrada: Vikend noćenje za 2 osobe u Hotelu Lone Rovinj, vrijednosti 3,300.00 kuna Dobitnik: Nevenko Dunđer, Gornji Stupnik

Nagrada: Vikend paket za dvoje s uključenim polupansionom Korčula Hotels, vrijednosti 3.725,00 kuna Dobitnik: Mirjana Krnjaja, Zagreb

Nagrada: Wellness vikend za 2 osobe u Termama Čatež, vrijednosti 1.500,00 kuna Dobitnik: Nenad Banjanac, Valpovo

Nagrada: 2 noćenja za 2 osobe i 2 djece u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik**** na bazi polupansiona, vrijednosti 4.023,00 kuna Dobitnik: Renata Lugomerić, Koprivnica

Nagrada: 2 noćenja za dvije osobe u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik**** na bazi polupansiona, vrijednosti 2.950,00 kuna Dobitnik: Kristina Kos, Velika Gorica

Nagrada: Tepih-centar poklon bon u vrijednosti 750 kuna Dobitnici:
Đurđica Horvat, Sesvete
Ivan Tandarić, Samobor
Tin Zrinski, Rijeka
Tea Celić, Zagreb
Željana Šulenta, Makarska
Jasna Derežić, Zagreb
Ivan Slaviček, Zagreb
Ljiljana Stojanović, Sisak
Adelka Vuković, Omiš
Jane Basarovski, Zagreb
Antonia Bulj, Sinj
Goran Reveland, Osijek
Ružica Lačan, Ludbreg
Maja Trubić, Dugo Selo
Kazimir Katalinić, Zagreb
Vlatko Miklić, Sv. Ivan Zelina
Gordana Krapanić, Zagreb
Mile Hodak, Sesvete
Luka Marijan, Split
Kristina Vidaček, Radovan

Glavna nagrada:

1 x Automobil Ford Focus

Sudjelovanjem u nagradnoj igri možete osvojiti i jednu od ostalih vrijednih nagrada:

1 x Vikend noćenje za 2 osobe u Hotelu Lone Rovinj
1 x Kuhinja Intermod 1 x Wellness vikend za 2 osobe u Termama Čatež
1 x 2 noćenja za 2 osobe i 2 djece u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik**** na bazi polupansiona
1 x 2 noćenja za dvije osobe u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik**** na bazi polupansiona
1 x Vikend za dvoje u Korčula Hotels**** na bazi polupansiona
20 x Tepih-centar poklon bon u vrijednosti 750 kuna

Nagradna igra traje od 15.2 do 21.4.2019.
Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:

ISPUNJAVANJEM OBRASCA:

ILI SLANJEM SMS PORUKE:

slanjem SMS poruke sadržaja:
TEPIH CENTAR
broj računa
ime i prezime
adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

NAGRADNA IGRA – PROČITAJTE PRAVILA

temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Tepih-centar d.o.o., Avenija Dubrovnik 15, Zagreb, OIB 82118227192, donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE
„Novi tepih i zavjese kupi, auto godine pokupi“

Članak 1. Priređivač
Priređivač nagradne igre je Tepih-centar d.o.o., Avenija Dubrovnik 15, Zagreb, OIB 82118227192. Tehničku podršku u provedbi nagradne igre pruža New Level d.o.o., Badalićeva 31, Zagreb, OIB 99200431992.

Članak 2. Trajanje nagradne igre
Nagradna igra se provodi od 15. veljače 2019. do 21. travnja 2019. na svim Tepih-centar prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Članak 3. Svrha nagradne igre
Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe Priređivača i unapređenja prodaje.

Članak 4. Način sudjelovanja u nagradnoj igri
U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Tepih-centar prodajnom mjestu naprave kupnju u vrijednosti od najmanje 1.000 kuna.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:

Slanjem SMS poruke sadržaja: TEPIHCENTAR, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
Ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.tepih-centar.hr

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Članak 5. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i zaposlenici tvrtke New Level d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Članak 6. Nagradni fond
Nagradni fond sastoji se od:
1 x Automobil Ford Focus, vrijednosti 127.000,00 kuna
1 x Kuhinja Intermod, vrijednosti 25.000,00 kuna
1 x Vikend noćenje za 2 osobe u Hotelu Lone Rovinj, vrijednosti 3,300.00 kuna
1 x Wellness vikend za 2 osobe u Termama Čatež, vrijednosti 1.500,00 kuna
1 x 2 noćenja za 2 osobe i 2 djece u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik**** na bazi polupansiona, vrijednosti 4.023,00 kuna
1 x 2 noćenja za dvije osobe u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik**** na bazi polupansiona, vrijednosti 2.950,00 kuna
1 x Vikend za 2 osobe u Korčula Hotels**** na bazi polupansiona, vrijednosti 3.725,00 kuna
20 x Tepih-centar poklon bon u vrijednosti 750 kuna

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 182.498,00 kuna. Priređivač se obvezuje uplatiti 5% ukupne vrijednosti nagradnog fonda u korist Crvenog križa Republike Hrvatske.

Članak 7. Izvlačenje i objava dobitnika
Izvlačenje dobitnika održat će se 24. 4. 2019. Mjesto i vrijeme izvlačenja bit će objavljeno na internet stranici www.tepih-centar.hr najmanje tjedan dana prije izvlačenja.

Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija i javni bilježnik te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti dodijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.tepih-centar.hr.

Članak 8. Preuzimanje nagrada
Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Trošak registracije i osiguranja automobila snosi dobitnik.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku od 30 dana, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke (ime i prezime, adresu, sliku i slično) Priređivač može koristiti u svrhu upoznavanja javnosti s rezultatima nagradne igre, bez naknade i dodatne suglasnosti dobitnika te da se oni mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika. S nagradama koje ne budu realizirane postupit će se u skladu sa Zakonom o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10).

Članak 9. Ostale odredbe
Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju nagradne igre ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni na internet stranici www.tepih-centar.hr. Priređivač u tom slučaju sudionicima ne odgovara za moguću štetu.

Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz nagradnu igru odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.

Članak 10. Objava pravila
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena na internet stranici www.tepih-centar.hr prije početka nagradne igre.

Članak 11. Korištenje osobnih podataka
Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem, odnosno slanjem SMS poruke, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja nagradne igre.

Voditelj obrade osobnih podataka je Tepih-centar d.o.o., Avenija Dubrovnik 15, Zagreb, OIB 82118227192. Izvršitelj obrade je New Level d.o.o., Badalićeva 31, Zagreb, OIB 99200431992.

Sudionik može u bilo kojem trenutku povući svoju privolu za obradu osobnih podataka dopisom na adresu Priređivača. Osobni podaci sudionika nagradne igre čuvat će se 120 dana nakon završetka nagradne igre nakon čega će biti uništeni, osim osobnih podataka potrebnih za objavu dobitnika nagradne igre i osobnih podataka upisanih u Zapisnik o izvlačenju dobitnika. Osobni podaci dobitnika mogu se podijeliti s pružateljem poštanskih usluga ili usluga kurirske dostave u svrhu dostave nagrada.

Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

Članak 12. Rješavanje pritužbi i valjanost pravila
Sve pritužbe i reklamacije rješava Priređivač. U slučaju osnovanih pritužbi Priređivač se obvezuje u što kraćem vremenu ispraviti nedostatke i o tome obavijestiti sudionika odnosno ako je to potrebno i ostale sudionike.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.
KLASA: UP/I-460-02/19-01/68
URBROJ: 513-07-21-01-19-3
6. veljače 2019.