Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Zavjese i dekori

Odjeli zavjesa u svakoj poslovnici Tepih centra

Učinite svoj dom ljepšim, svježijim ili svjetlijim

Najveći izbor
Zavjese su jedna od rijetkih stvari u domu koja brzo, jednostavno i učinkovito može promijeniti izgled cijele prostorije. Cvjetni uzorci zavjesa unijet će u vaš dom dašak svježine, a klasične zavjese dati će osjećaj elegancije i ugode. Osvježite svoj prostor vrhunskim zavjesama- nudimo Vam široki izbor boja i uzoraka zavjesa.

Odjeli zavjesa u Tepih centru – od širokog izbora, savjetovanja do izmjere prostora i ugradnje karniša.

Sve na jednom mjestu
Uz najveći izbor zavjesa i dekora te individualni pristup svakom klijentu, naši djelatnici će Vam sa svojim dugogodišnjim iskustvo te stručnim savjetima pomoći da na brz i jednostavan način dođete do najboljeg rješenja za vaš dom.
Nudimo Vam usluga šivanja zavjesa po mjeri i ugradnja karniša, također vršimo izmjeru Vašeg prostora. Uz veliki izbor zavjesa u ponudi imamo karniše, dekore, tapete, jastuke, jastučnice, posteljine, razne tkanine i popratni pribor.
Posjetite naše poslovnice i uljepšajte si dom.

tel. 01/6591-000

Zavjesa po narudžbi, razgledajte ponudu

Pošaljite nam Vaš upit za zavjese:

9 + 7 =

Ovaj kontakt obrazac prikuplja vaše osobne podatke koji će se koristiti za komunikaciju s vama vezano uz vaš zahtjev u ovoj kontakt formi. Informacije koje ste nam ustupili bit će pohranjene zajedno sa zaprimljeno porukom sukladno Uredbi o zaštiti podataka i neće se koristiti u druge svrhe, a brišu se periodički po zaključivanju konverzacije.

Više o obradi osobnih podataka možete saznati u “Politici privatnosti