Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.


Zatvori
Pošalji

Zagreb Jankomir – KC

Poslovnica Zagreb Jankomir – King Cross

Naši kontakt podaci:

Tepih centar d.o.o.
Poslovnica Zagreb King Cross – Jankomir
Velimira Škorpika 34
10000 Zagreb

tel. 01/6591-000
fax. 01/6591-004
email : zagreb1@tepih-centar.hr
RADNO VRIJEME: pon–sub: 9ºº-21ºº, ned: 9ºº–20ºº

IZDVOJENO IZ PONUDE

ZAVJESE

Naš novootvoreni Tepih centar u trgovačkom centru King Cross na Jankomiru zasigurno je vrlo dobro poznat svim zagrepčanima, ali i stanovnicima okolnih mjesta i županija. Naime, upravo je King Cross počeo revoluciju u trgovini te pokrenuo pravu lavinu shopping centara u zagrebu, ali i diljem Hrvatske. I upravo s našim otvorenjem King Cross slavi 10 godina postojanja te na najbolji način upotpunjuje naše slavlje!Uspješnost, tradicija i široka poznatost brenda definitivno su naše zajedničke karakteristike prepoznate od velikog broja naših kupaca te vjerujemo od sada i posjetitelja trgovačkog centra King Cross na zagrebačkom Jankomiru! Stoga ne možemo poručiti ništ drugo doli – vidimo se u Tepih centru u King Crossu!

Tepih centar uz vrhunsku uslugu posebno njeguje i vrlo širok asortiman podnih obloga – od poznatih, ekskluzivnih ručno rađenih tepiha, preko kvalitetnih strojnih tepiha renomiranih proizvođača do tapisona, PVC podnih obloga, umjetne trave te laminata i parketa. U našoj novoj poslovnici također nudimo provjeren izbor zavjesa, karniša, tekstila i pripadajućeg dekorativnog pribora čime svi naši kupci uistinu zaokružuju asortiman za kvalitetno uređenje doma, i to sa stilom! Ovom prilikom možemo istaknuti i jednu novost u našem asortimanu – LVT podne obloge svjetskog proizvođača Objectflor, To su posebno dizajnirane dužice iznimnog PVC materijala koji savršeno mogu imitirati izgled laminatnog ili parketnog poda, postoje uzorci keramičkih pločica pa čak granita i kamena! Putem ovih visokokvalitetnih i iznimno izdržljivih podnih obloga ujedno možemo zadovoljiti potrebe za besprijekornim izgledom, otpornosti na habanje te lakim i jednostavnim održavanjem – idealno za poslovne prostore i urede, ali i podove u domaćinstvu za dnevne sobe, stepeništa te ekskluzivnih prostorija poput privatnih vinoteka, soba za igru te dizajnerskih kupaonica. Jednostavno – svi mogu pronaći nešto povoljno i lijepo za sebe!!

Našem najvećem izboru svih vrsta podnih obloga u Hrvatskoj pridodali smo i najširu ponudu svih vrsta tapisona, PVC podnih obloga te laminata za objektnu namjenu. Time smo u mogućnosti na brz i vrlo efikasan način udovoljiti potrebama poslovnog tržišta opremanja i najsloženijih projekata poput hotela, banaka, bolnica te svih vrsta poslovnih prostora. U ponudi imamo najkvalitetnije tapisone u rolama ili pločama, najotpornije PVC homogene i heterogene PVC podne obloge kao i atraktivne i izdržljive modele laminata za brzu postavu. Pomoću stručnih, školovanih i profesionalno opremljenih timova majstora podpolagača u mogućnosti smo postaviti sve vrste podnih obloga na području cijele RH po sistemu «ključ u ruke»! Pravovremeno, učinkovito, povoljno i sve to uz garanciju na sve naše radove i ugrađene materijale!