Da bi dobili više informacija o proizvodu "" popunite sljedeću formu.

Polja označena sa * su obavezna.

Zatvori
Pošalji

Otirači

otirac_sotiraci

Otirači su specijalna podna obloga u ulaznom području, prilagođena za preuzimanje vlage, prljavštine i čestica pijeska. Takve zone su vrlo bitan čimbenik u održavanju čistoće i sigurnosti Vašeg prostora, ispravno odabrani i dobro postavljeni produžavaju intervale čišćenja. Osnovna im je prednost vrlo visoka moć upijanja prljavštine i vode te njihova izdržljivost na ulazima u prostore pojačane prohodnosti kao što su trgovački centri, hoteli i dr.

Pravilno odabrani otirač nije samo sredstvo za zaustavljanje prljavštine i vlage nego cijeloj kući, stanu ili poslovnom prostoru daje dozu elegancije te na prvi pogled stvaraju naš utisak o vlasniku. Ukoliko se redovito mijenjaju i stručno čiste, podižu vrijednost unutarnjeg prostora i produžuju vijek trajanja svih vrsta podnih obloga u prostorijama kuće ili stana. Idealni su i za prijelazna područja, prolaze, ulaze isporuke i mjesta povećane frekvencije prolazaka.

Najvažnije prednosti otirača:

– pod se već kod prvog koraka štiti
– uhvati i zadrži do 80% prljavštine
– sigurnost – nema proklizavanja
– otirač nema statičkog naboja
– može prihvatiti do višestruku količinu vlage svoje težine
– redovito čišćenje i promjena dotrajalih dijelova
– manji troškovi čišćenja i manji utrošak vremena za održavanje unutarnjih prostora
– mogućnost individualnog dizajna – logotipa ili personalizirane poruke

Vanjski

Otirači zadržavaju grubu prljavštinu od unosa u prostor. U Tepih centru nudimo otirače koji obuću očiste u toku prolaska, otporni su na vlagu, niske i visoke temperature te jednostavni za održavanje. Široka paleta boja i dimenzija, više vrsta i stupnjeva čvrstoće s obzirom na upotrebu učinit će vaš izbor lakšim.

Unutarnji

Otirači se koriste u kombinaciji sa vanjskim, osim u vrlo čistom okruženju. Obrišu s obuće finu prljavštinu i pokupe veći dio vlage koji bi inače unijeli u prostor. Nudimo ih u standardnim dimenzijama ili se mogu izrezati na formate po želji.

Profesionalni

Otirači renomiranih proizvođača 3M i Hamat namijenjeni su visokofrekventnim područjima ulaska i izlaska iz poslovnih prostora, javnih ustanova, vrtića i trgovačkih centara. Iznimna kvaliteta izrade i korištenih materijala jamče dugogodišnju upotrebu bez dodatnih ulaganja i nepotrebnih radova. Za sve dodatne informacije posjetite najbliži Tepih centar ili kontaktirajte izravno odjel Opremanja i veleprodaje.

INFO

*klikom na upitnik u gornjem lijevom uglu svake slike proizvoda možete zatražiti dodatne informacije o pojedinom proizvodu

*našu aktualnu ponudu kao i cijene možete pregledati klikom na link Tepih centar Webshop http://shop.tepih-centar.hr/

*Sve fotografije su simbolične, dostupnost ovisi o stvarnom stanju u poslovnicama

LOGO otirači sa Vašim individualnim logotipom firme

Za sva vaša pitanja u svezi otirača stojimo vam na raspolaganju:
– e-mail: info@tepih-centar.hr
– tel: 01/2946-666
-naše poslovnice

 Tepih centar, uvijek daje više…